Vi giver ordet til vores kunder

”MøllerLøkkegaard var et nyt bekendskab på Sansehaven, hvor de har ageret professionelt og disiplineret på et meget krævende og kompliceret projekt. Ved 1 års gennemgangen i sensommeren 2018 stod haven frodig og indbydende på trods af den hedeste sommer i mands minde – og stort set fejlfri. Det er noget af det fine ved Anders, der var projektleder på sagen. Udfordringer blev løst hen af vejen. Siden er de blevet inviteret til flere af vores bud. Ét af dem er Gundsømagle Sognegård, der har fået renoveret gårdspladsen med en krævende klinkebelægning, som kom rigtig godt i mål. 

Landskabsarkitekt MDL Sune Oslev, Partner i MASU Planning.
Rådgiver for Frederiksberg Kommune på projektet Sansehaven Magneten.

”Jeg synes, vi har haft et rigtig godt samarbejde – et samarbejde der byggede på gensidig tillid. MøllerLøkkegaard er virkelig gode at kommunikere med og meget løsningsorienterede. Og tilgangen var at løse anlægsopgaven sammen. Faktisk har det været en ret nem sag, godt hjulpet af, de fagligt er meget dygtige, og at der var faste folk på opgaven gennem hele processen. ” 

Landskabsarkitekt MDL Anja Boserup Qvist. Indehaver af Absolut  Landskab
Rådgiver for Vordingborg Kommune på “Stedet Tæller” projektet Klintholm havn.

”MøllerLøkkegaard havde den bedste pris, men det havde ikke nyttet noget, hvis de ikke havde kunnet klare opgaven. Heldigvis kunne de også magte det i praksis. Der har været helt styr på det fra både projektlederens og formandens side. Det har været en god proces, fordi de kan tænke selv, og tidsplanen holdt. Jeg kendte til Søren Løkkegaard som en dygtig, ordholdende og ordentlig person fra hans tidligere job i OK grøn anlæg. Det viste sig, at også Anders Møller var sådan.”

Landskabsarkitekt MDL Niels Lützen, Niels Lützen Landskabsarkitekter
Rådgiver for Københavns Kommune på projektet AB Enghave Park

”Vi har haft en solid proces, hvor vi løbende har holdt byggemøder og gennemgang med Anders Møller, som har kørt sagen, og alt er forløbet uden problemer. Det skyldes, at Anders er meget smidig og løsningsorienteret. Det er en fordel, hvis man som rådgiver kan løse tingene på stedet, og det kunne vi. Ved afleveringen havde vi gennemgang sammen, men der var høj kvalitet i udførelsen og meget få anmærkninger. Da jeg havde 1-års gennemgang for rådgiveren, var der lidt fliser og riste, der havde sat sig, men det blev rettet ugen efter. Alt i alt må jeg sige, at der ikke har været problemer overhovedet med gartnerdelen på denne sag.”

Arkitekt M.A.A. Anne Kathrine Aaris Edslev, BSAA Arkitekter
Rådgiver for bygherre på projektet Musholm Bugt Feriecenter