Nærvær og dialog giver de bedste løsninger

”Vi har etableret MøllerLøkkegaard, fordi der var plads til et par friske fyre som os. I 2014 var vi to mand, i 2017 var vi omkring 25, og i 2021 er vi 45 mand.  Vi er ret dygtige, hvis vi selv skal sige det, til at vælge nogle gode leverandører og styre underentreprenører. Vi har begge tidligere arbejdet i meget store anlægsgartnerfirmaer og styret projekter på op til 50 mio. kr. For MøllerLøkkegaard ligger projekter på op til 15 mio. kr. lige til højrebenet, så vi kommer ikke til at være med på de største udbud. Og dog kan beløbet selvfølgelig godt være højere, hvis opgaven løber over længere tid.

Seriøst mener vi, at det er vigtigt at holde fast i en størrelse, hvor det er nærværet, der tæller – både i forhold til medarbejderne og kunderne. Tilfredse medarbejdere og tilfredse kunder er to sider af samme sag, og vi synes, det skal være rart for alle at gå på arbejde. Det, tror vi, giver de bedste løsninger. Tjek selv vores projekter. De er eksempler på nogle opgaver, som både vi, vores medarbejdere og vores kunder er stolte af. ”

Hilsen Anders og Søren

Se vores profilbrochure, hvor du kan læse mere om måden vi arbejder på, se eksempler på projekter og læse kundeudtalelser.

Find vores profilbrochure her ->