Beplantning og etableringspleje med trivselsgaranti

Store dele af vores arbejde dækker vi til med jord, så det syner ikke af meget, når det er færdigt. Vores mange underjordiske bedrifter gør os ekstremt motiverede for at yde vores bedste, når opgaven står på beplantning. Vi planter i snorlige rækker eller i naturlige klynger – og vi sætter æren ind på, at planterne trives. Beplantningen klarer vi som egenproduktion med vores eget dedikerede team af dygtige plantefolk.

Vi ved en masse om jord og rødder, og vi sørger naturligvis for etableringspleje med trivselsgaranti. Vi kan ligesom entreprenører lide at køre med store og tunge maskiner, men vi ved også, hvad vi skal være opmærksomme på, når jorden bagefter skal kunne give de optimale vækstbetingelser for planterne. Det er nok derfor, at mange af vores kunder vælger at bruge en anlægsgartner som os til det tunge jordarbejde.

Vi giver garanti på planter, når der er indgået en aftale om etableringspleje i året efter,  at et anlægsprojekt er afleveret. Ring direkte til Søren Løkkegaard på tlf. 27 84 56 08 og hør mere om vores etableringspleje.

Vi har styrke som de store entreprenører, men vi går aldrig på kompromis med gartnerens viden om vækst. Derfor kan vi garantere for hele løsningen – fra det bundsolide fundament til træets grønne top.

Se løste projekter – beplantning