I september bød vi Sten Jacobsen velkommen i MøllerLøkkegaard. Sten er lidt af en legende/en af de “gamle” indenfor branchen, med mere end 40 år i anlægsgartnerbranchen. Han er faglært anlægsgartner, samt teknikker og har været vidt omkring indenfor anlægsfaget.

Erfaringen spænder fra arbejde i marken med alt fra byggemodninger og brolægning til plantning, pleje/vedligehold, samt at være kloakmester/projektleder og selvstændig med egen virksomhed. Alt sin praktiske erfaring har han de sidste 20 år brugt i sit virke som tilbudschef/beregner hos vores “kollegaer i branchen”.

Nu kommer alt hans erfaring os til gode i ”beregner stolen”, hvor vi har ansat ham til at levere priser og/eller overslag på de opgaver vores kunder måtte have. Sten har et stort netværk og gode kunde/leverandør relationer, vi håber at få stor glæde af. I sin fritid er han en flittig golfspiller, hvor han nyder det grønne landskab.

Vi ser frem til et godt og langt samarbejde med Sten og håber han vil føle sig godt tilrette i  sin nye stilling hos os. Vil du i kontakt med Sten kan han kontaktes på tlf: 54 33 39 19 eller mail  sten@anlaeg-ml.dk