Beskrivelse

En fin lille plads i hjertet af Rødovre er blevet nænsom renoveret, så der fra kirkens forplads er etableret niveaufri adgang til kirken. Hendriksholm Kirke er en af de få kirker, der er udført i beton, hvilket spillede ind på designet af udearealerne. Den nye belægning er således udført i beton i et mønster, der er inspireret af de rektangulære former på kirken og tårnet. De diskrete korsmotiver, som kirkens tårn er udsmykket med, er også blevet indarbejdet som motiv i belægningen. Kirken har desuden benyttet fisken som symbol, og den går nu igen som form på et nyetableret staudebed, ligesom små fisk præget ned i hvide betonbånd leder de besøgende ind i kirken. Den nye belægning binder forplads og parkeringsplads bedre sammen, og den eksisterende beplantning er blevet trimmet og forenklet. Fotos opdateres løbende.

Bygherre: Hendriksholms Kirke

Arkitekt: GHB Landskabsarkitekter

Udførelsesår: 2019

Sted: Rødovre

Entrepriseform: Fagentreprise

Entreprisesum: 1.500.000 kr. ekskl. moms.